Plannen voor een aanbouw bij het huis? Vraag dan vrijblijvend informatie of een offerte aan bij Hofstee Bouw. Een allround bouwer die met je meedenkt en op basis van ervaring en kennis komt tot een kwalitatief mooie aanbouw.

Starten met de aanbouw

Een aanbouw aan het huis biedt meer ruimte en verhoogt de waarde van het huis. Een goede investering dus. En een goed plan is het halve werk. Hofstee Bouw denkt graag met je mee. Wat is het budget, welke oplossingen zijn mogelijkheden en hoe zit het met comfort, vergunningen en de architectuur van de aanbouw?

Allemaal vragen die spelen in de beginfase en waar wij op basis van onze ervaring en kennis een passend antwoord op hebben. Naast het meedenken bouwen wij natuurlijk ook. Hofstee Bouw is een allround aannemer en kan het project van A-Z realiseren. Van het leggen tot de fundering tot de betegeling. Eén aanspreekpunt en een vast team die de aanbouw realiseert.

Realisatie aanbouw

Hofstee Bouw denkt graag mee over de mogelijkheden. Wij hebben ruime ervaring in het realiseren van een aanbouw. Zo hebben wij recent nog een een aanbouw in Wijnjewoude (Friesland) gerealiseerd en als project op de website beschreven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met Edwin via het contactformulier of te bellen naar: 06 – 23 67 77 46.

Wie is Hofstee Bouw?

Hofstee Bouw is een allround bouwbedrijf die vooral werkzaam is in Friesland, Groningen en Drenthe. Ze zijn gevestigd in Wijnjewoude. Hofstee Bouw bestaat uit een team van ongeveer 5 vakmensen. De kracht van Hofstee Bouw is dat ze allround zijn en meedenken. Concreet betekent dit dat je Hofstee Bouw niet alleen het bouwen doet maar ook het betegelen. En wij denken mee. Voor en tijdens de bouw. Samen komen wij tot het optimale resultaat voor je aanbouw!