Elke nieuwbouwwoning is uniek. Bij Hofstee Bouw hebben wij een ruime ervaring in het nieuw bouwen van woningen. Van ontwerp tot realisatie.

Het voortraject

Wij denken en helpen graag vanaf de beginfase mee. U hebt een wens of droom. De woning moet duurzaam zijn, een unieke uitstraling of voldoen aan bepaalde wensen op het gebied van comfort. Graag denken wij met u mee. En wellicht kunnen wij u een aantal praktische voorbeelden tonen. Eventueel met onze vaste partners. Dit helpt om uw nieuwbouw te realiseren. Samen realiseren wij uw droomhuis.


Tijdens het bouwen

Tijdens de bouw van het huis blijven wij u graag informeren over de vorderingen en de keuzes die gemaakt moeten worden. Eerlijk en transparant. Dit voorkomt verrassingen achteraf. U hebt één vast contactpersoon die u tijdens het gehele traject helpt. En daarbij geldt, afspraak is afspraak.

Het natraject

Wij besteden niet alleen zorg en tijd tijdens het bouwen maar vinden het natraject minstens zo belangrijk. Bij Hofstee Bouw is de klus pas geklaard als u 100% tevreden bent. Wij laten u daarom op einde graag het geleverde werk zien en lopen alles minutieus na volgens de laatste kwaliteitseisen op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en milieu.