Je huis isoleren? Kies voor het gemak en kwaliteit van Hofstee Bouw.

Isoleren, goed voor de portemonnee

De eenvoudigste manier om minder gas te verbruiken is een huis beter te isoleren. Zeker bij de wat oudere huizen kan dit een wereld van verschil maken. Hofstee Bouw uit Wijnjewoude denkt graag met je mee hoe een huis beter geïsoleerd kan worden. Daarnaast kunnen wij de hele klus voor je klaren. Van advies tot installatie. Geen gedoe maar wel het plezier. Ook voor de portemonnee. Voor je namelijk 2 isolerende maatregelen uit dan ontvang je subsidie van de Rijksoverheid. Kijk voor meer informatie ook op de website van het rvo.nl.

3 maatregelen voor betere isolatie

Om minder gas te gebruiken zijn er verschillende maatregelen mogelijk. De meest voor de hand liggende zijn:

  • Dakisolatie. De grootste besparing is het isoleren van je dak. Via het dak gaat namelijk 30% van de warmte verloren. Een goede isolatie van het dak is dus belangrijk.
  • Spouwmuurisolatie. Een snelle en eenvoudige isolatie is de spouwmuur isoleren. Dit doen wij samen met een partner. Het voordeel van spouwmuurisolatie is dat het vaak binnen een dag is geregeld. De terugverdientijd is daardoor kort. Vaak heb je de investering binnen 3 jaar al terugverdiend.
  • Vloerisolatie. Geen koude voeten meer en geld overhouden? Dan is vloerisolatie zeker interessant. Niet per definitie een maatregel met het hoogste rendement maar zeker de investering waard. Volgens het onafhankelijke Milieu Centraal is de investering voor het isoleren van een vloer gemiddeld binnen de 7 jaar terugverdiend.

Waarom Hofstee Bouw

Hofstee Bouw is een partner die met je meedenkt, ontzorgt en kwaliteit levert. Concreet betekent dit dat wij met je meedenken welke maatregelen het meest effectief zijn en daarnaast zorgen wij ervoor dat jij als opdrachtgever er weinig werk van hebt. Zo laten wij alles bijvoorbeeld weer netjes achter en werken wij met gecertificeerde partners wanneer nodig zodat wij voldoen aan de eisen om subsidie aan te vragen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op. Wij helpen je graag!

Wie is Hofstee Bouw?

Hofstee Bouw is gevestigd in Wijnjewoude. Vlakbij Drachten. In Groningen, Friesland en Drenthe werkt ons team aan diverse klussen. Van nieuwbouw tot verbouw en van renovatie tot isolatie. Ook wij vinden het leuk om een steentje bij te dragen aan een beter milieu en aan slimme maatregelen om een woning te isoleren. Wij komen graag bij je langs!