Altijd gedroomd van een eigen studio, kantoor of werkplek in je tuin? Bij Hofstee Bouw is het mogelijk.  Fam. Sijtsema uit Wijnjewoude legde bij Hofstee Bouw de vraag neer om een studio te realiseren. In deze studio moest ruimte zijn voor een slaapplaats, kantoor en zaal om yogalessen te geven. Hofstee Bouw is met deze vraag aan de slag te gaan. Dankzij het netwerk van Hofstee Bouw kwam er een eigentijds en stijlvol ontwerp. Maar ook een ontwerp die door deze karakteristieke vorm past bij een oude boerderij.

Vervolgens is Hofstee aan de slag gegaan met de realisatie. Daarbij is goed gelet op kwaliteit en duurzaamheid. Het gebouw is goed geïsoleerd en de Cape Cod houten gevelbekleding versterkt het duurzame karakter van het pand. Details zorgen ervoor dat het klopt. De nagels waarmee de gevelbekleding is bevestigd zijn op kleur en de trap op maat past perfect en is fraai afgewerkt.

Ook de afwerking is gedaan door Hofstee Bouw: de betegeling van de badkamer en toilet, de opmaat gemaakte kast en kapstok tot de eigentijdse binnenbetimmering met underlayment platen. Eén aanspreekpunt die van begin tot eind met je meedenkt. Wil jij je leaseauto ook inruilen voor een thuiskantoor? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee!